1) A legtöbben azért választják ezt a víztisztító készülékeket, mert…
…válogatott minőségű hollandi csatlakozókból, magas nyomáson tesztelt készülékházból, nagy kapacitású előszűrőkből és eredeti Filmtec™ membrán felhasználásával lettek összeállítva. Ez teszi rendkívül megbízhatóvá és hosszú távon is jól karbantarthatóvá a víztisztítóinkat.

2) Tervszerű karbantartás, a kiváló állapotú készülék titka
A Platinus Aqua készülékekhez átalánydíjas karbantartást biztosítunk, amivel nemcsak a készülékben elhasználódott szűrők cseréje biztosítható, hanem a berendezés teljes felújítást is kap! Szervizes munkatársunk műszeresen ellenőrzi a készüléket, kicseréli az elhasználódott alkatrészeket és tömítéseket, tisztítja a szűrőházakat, cseréli a szűrőket, szükség esetén fertőtlenítést végez és cseréli a fordított-ozmózis membránt is.

3) Folyamatos garancia egy életen át
A szakszerű módon karbantartott készülék két szerviz között teljes körű garanciát élvez, így az Ön készülékét bármilyen probléma esetén helyben és díjmentesen javítjuk.

Még egyszer köszönjük, hogy minket választott. Meg vagyok győződve, hogy sok száz elégedett ügyfelünkhöz hasonlóan, Ön is egy megbízható, hosszú távon elkötelezett partnert talált bennünk!

Tisztelettel az Ön szolgálatában:

Szabó Péter
tulajdonos és ügyvezető

MEGRENDELÉS

Kristálytiszta víz - Kényelmesen - Teljes szolgáltatással és garanciával -
Literenként 7 Ft-ért!


Gratulálok a döntéséhez! - Az egyik legnagyobb lépés a saját és családja egészségének és vitalitásának megőrzésében, hogy gondoskodik számukra "kifogyhatatlan" kristálytiszta ivóvízről!

Kérem, töltse ki az alábbi űrlapot!

Kérdezzen bátran kollégánktól!

Amennyiben az eddigiek során nem talált választ minden kérdésére, válasszon az alábbi lehetőségek közül!

Ügyfélszolgálat:
Szabó Ildikó
+36 30 399 5600
+36 1 323 0000

Műszaki kérdésekben:
Kálmán Ernő
+36 30 237 0030
+36 1 323 0000

Adatvédelem - Szállítási és Vásárlási információk - Élettartam GARANCIA
©2006-2017 PlatinusAqua Kft. Minden jog fenntartva!

IGEN, elmondom, hogy mi kellene ahhoz, hogy rendeljek! 

Mondja el, hogy mit kell tennünk, hogy ÖRÖMMEL rendeljen! …ha képesek vagyunk teljesíteni a kérését, MEGTESSZÜK, és visszajelzünk Önnek!

Az ivóvíz az életünk egyik legnagyobb egészségügyi kockázata! - Engedje, hogy segítsünk!

VÁRJON! - Még NE menjen!

Mindössze 2 kérdés, 50 mp megválaszolni, és ha tudunk segíteni visszajelzünk Önnek! Nem akarjuk, hogy a mi "hibánkból" kelljen hiányolnia a kényelmes, olcsó de legfőképp kristálytiszta vizet az otthonából!

Kérem, kattintson az alábbi gombra és mondja el, hogy mit kell tennünk!